Javítja az Ön
kedvencének immunrendszerét

A PetImune készítmény természetes glükóztartalmú táplálékkiegészítőként került kifejlesztésre, hogy az immunrendszer erősítésével támogassa kedvence optimális egészségét. A PetImune készítmény BioBrant, egy szabadalmaztatott arabinoxilán vegyületet tartalmaz, amelyet évek óta sikeresen alkalmaznak az emberek kimerült immunrendszerének javítására. Rizskorpából állítják elő, amelyet enzimek segítségével apró molekulákra bontanak az optimális felszívódás érdekében.

banner-img
A DHD Europe Ltd. társaságról

Japán minőség

A DHD Europe filozófiája, hogy a lehető legbiztonságosabb módon támogassa az emberi és állati egészség megőrzését. Egyedülálló természetes, az egészségre előnyös táplálékkiegészítőket fejlesztünk. Fiatal és dinamikus csapatunk a természetes táplálékkiegészítő termékekre specializálódott.

EGÉSZSÉGES ÉLET, ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZETTEL

about
FŐ JELLEMZŐK

A PetImune fő előnyei

Könnyű felszívódás

A PetImune készítmény nagyon könnyen szívódik fel a szervezetbe a belek normál felszívódási folyamatai során.

Gyors hatás

A PetImune immunerősítő hatása már néhány nap leforgása alatt jelentkezik, azaz a készítmény már néhány nap elteltével immunomodulánsként hat a szervezetre.

Nem hiporeszponzív

Az egyéb táplálékkiegészítők és készítmények többségével ellentétben a készítmény hatékonysága nem csökken. A PetImune tehát hosszútávon is nagyon hatékony lehet.

Természetes; génmódosított szervezetektől mentes

A PetImune készítmény egy természetes táplálékkiegészítő, amely rizskorpából és a shiitake gomba enzimjeiből készült. Nem gyógyszer, nem mesterségesen előállított vegyi anyag vagy genetikailag módosított készítmény.

Nem mérgező

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a PetImune készítmény teljes mértékben ártalmatlan, még nagyon magas dózisban is (az adagot a testtömeghez mérten csökkentve).

Kutatásokkal alátámasztott

A rizskorpából nyert arabinoxilán vegyület tudományos és klinikai kutatások tárgyát képezte és jelenleg is képezi Japánban, az Amerikai Egyesült Államokban és Európában.

TERMÉKADATOK

PetImune

A PetImune megerősíti az immunrendszert a limfociták – B-, a T- és különösen az NK-sejtek (természetes ölősejtek) – aktivitásának növelésével. A B-sejtek antitesteket termelnek, míg a T- és az NK-sejtek megsemmisítik a vírusok vagy baktériumok által megfertőzött sejteket, ill. a rákos sejteket. Egyetlen NK-sejt optimális körülmények között akár 27 rákos sejtet is képes elpusztítani élete során.

Minden csomag/tasak tartalmaz: 250mg BioBran/MGN-3 hatóanyagot. Elérhető kiszerelés: 30 tasak/doboz. Összetevők: növényi eredetű poliszacharid (BioBran), dextrin/mikrokristályos cellulóz, módosított keményítő, trikalcium-foszfát. Ajánlott napi adag: Az optimális eredmények elérése érdekében alkalmazzon naponta 1 tasak / 5 kg testtömeg mennyiségű készítményt – keverje bele a házi kedvence eledelébe. Származási hely: Japán.

app-img
Váljon forgalmazónkká

Amennyiben termékünk elnyerte a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal – lépjen kapcsolatba velünk!


Váljon forgalmazónkká

free-trial